LOCURI DE MUNCĂ ASIGURATE PENTRU ABSOLVENȚII FORMELOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PROFESIONAL DIN DOMENIUL AERONAUTICII

↵ Înapoi

ROMAERO S.A. și COLEGIUL TEHNIC DE AERONAUTICĂ ,,HENRI COANDĂ” din București au încheiat la data de 30.08.2018 o convenție pentru angajarea absolvenților din cadrul formelor de învățământ profesional, imediat după finalizarea studiilor.

Concret, absolvenții formelor de învățământ profesional din cadrul COLEGIULUI TEHNIC DE AERONAUTICĂ ,,HENRI COANDĂ ” vor primi oferte de angajare în cadrul ROMAERO S.A. pe posturi corespunzătoare pregătirii dobândite și vor fi în continuare susținuți prin facilitarea accesului la programe de formare și perfecționare profesionalaă.

Convenția produce efecte pentru toți elevii înscriși în cadrul formelor de învățământ profesional de la COLEGIUL TEHNIC DE AERONAUTICĂ ,,HENRI COANDĂ ” din București în anul școlar 2018-2019 ce va începe la data de 10 septembrie 2018 și va continua în anii următori.

Solicitanții pot obține detalii suplimentare la COLEGIUL TEHNIC DE AERONAUTICĂ ,,HENRI COANDĂ ” – Bulevardul Ficușului, nr. 44, Sector 1, București, Cod Poștal 13975 – Telefon 021 232 3616


Document

  1. COMUNICAT DE PRESĂ – LOCURI DE MUNCĂ ASIGURATE PENTRU ABSOLVENȚII FORMELOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PROFESIONAL DIN DOMENIUL AERONAUTICII → Descarcă fișierul